Ondernemen is

kansen zien,
kansen durven pakken,
er vol voor gaan
en anderen inspireren

De omslag naar een duurzaam businessmodel maak je samen.
Het begint bij jouw ambities,
op basis daarvan inspireer je jouw medewerkers
en werk je nauw samen met klanten en leveranciers.

Onze Missie

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers die duurzaamheid in hun DNA hebben gesloten, op termijn de grootste meerwaarde uit hun investeringen hebben. Aan dit duurzame succes willen wij bijdragen.

Onze producten en diensten zijn ontwikkeld om duurzame investeringen hanteerbaar, beheersbaar en zichtbaar voor zowel de interne als de externe stakeholders te maken.

Wordt in 4 stappen duurzaam succesvol. Maak de toegevoegde waarde meetbaar, boei, bind en behoud je stakeholders en wordt duurzaamheid een Unique-Selling-Point voor relaties, medewerkers én omgeving.

Het start met jouw beweegredenen

Doe de gratis scan

Ons 4-stappenplan naar jouw duurzaam succes

Basis sMVO

Met de sMVO methode maakt structureel werken aan sociaal- maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder extra belasting van de organisatie.

Periodieke uitvraag geeft inzicht in de voortgang. Dashboards en rapportages maken het mogelijk informatie te delen. Ons stappenplan faciliteert continue verbetering.

vanaf € 1,950,-

Start nu

Essential ESG

Aanvullend op BASIS sMVO

Plaats met behulp van de SDG-standard® op een praktische manier jouw inspanningen en ontwikkelingen in hét internationale SDG-kader van de Verenigde Naties.

Hierdoor worden ze vergelijkbaar met internationale branchegenoten en concurrenten. Met behulp van onze rapportages kan social return inzichtelijk gemaakt worden voor tenders, offertes en investering trajecten.

Business ESG

Aanvullend op Essential ESG

Borg de verandering en voortgang door inzicht in de duurzame ambities van de medewerkers.

Een sterke motivator, een goede basis om een collectieve strategie op te stellen en teams samen te stellen. Kortom om bestaande en potentiële medewerkers te boeien, binden en behouden.

Premium ESG

Aanvullend op Business ESG

Een duidelijke duurzame missie en betrokken medewerkers zijn dé basis voor duurzame relaties zowel intern als extern met leveranciers en klanten.

Leverancier- en klanttevredenheid op basis van collectieve ambities, aandacht voor persoonlijke drijfveren in relatie tot people, planet én profit.

Duurzaam Succes